Segloravägen 26, 504 64 Borås
033-22 21 80

 

Våra tjänster
Vägtransport

Varje enskild kund och transport betyder mycket för oss.

Vi vill att våra kunder ska känna sig väl omhändertagna och speciella. Därför erbjuder vi Er alltid en personlig och nära service. Det ska vara tryggt att vara kund hos oss.

Undrar ni över något, tveka inte att ringa oss. För oss finns inga dumma frågor – vi finns här för att erbjuda lösningar som passar just Er.

Italien

Vi är flexibla och skräddarsyr transporter efter Era önskemål.

Kerry Logistics (Sweden) AB erbjuder heltäckande service med lastning och lossning över hela Italien. Vi arbetar tillsammans med tre terminaler på stora orter i landet. Med ett bra inrikesnät har vi möjlighet att hämta in och leverera gods till och från alla orter. Genom vår unika samlastning kan Ni få hem mindre kvantiteter vilket bidrar till effektiva transportflöden. Vi erbjuder snabba vägtransporter och intermodala lösningar – ett bra alternativ för miljön. Med tätt samarbete med våra partners finner vi de bästa lösningarna för Ert gods.

På fredagar lastar vi på alla våra orter i Italien för lossning måndagar i Borås. 

Nordafrika

Sedan flera år tillbaka har vi väl utvecklade lösningar för lastningar från Tunisien och Egypten via Italien. Transporter från Egypten skickas med båt och bil via vårt kontor i Milano. Gods från Tunisien skickas med båt och bil via våra kontor i Milano eller Prato, för samlastning på våra bilar till Sverige. Transporter till och från Marocko sköts på samma sätt via vårt kontor i Porto, Portugal.

Portugal

Våra flexibla partners lastar och lossar över hela Portugal. Eftersom vi jobbar nära våra partners har vi god kontroll på våra transporter. Flertalet bilar rullar kontinuerligt varje vecka, vilket ger oss konkurrenskraftiga ledtider. Vi lastar alltid fredagar i Portugal och levererar till stora delar av Sverige under torsdagen veckan därpå. Vårt transportflöde balanseras genom att vi lastar ut exportgods på fredagar och levererar till de flesta orter i Portugal torsdag/fredag veckan därpå. 

Vi erbjuder också hängande transporter och termotransporter i nya trailers. Om Ni vill värna extra om miljön rekommenderar vi vår sjötransport med transittid på 10 dagar.

Turkiet

Vårt nätverk täcker stora delar av Turkiet. Samlastning sker i Istanbul vilket ger oss bra möjligheter för inhämtning.

Vi har en fast avgång varje helg med en ledtid på ca 10 dagar.

Som alternativ till traditionell vägtransport finns en intermodal lösning. Då går trailern med båt från Istanbul till Trieste i Italien. Därpå lastas den på järnväg för transport till Sverige. Denna väg tar 1-2 dagar längre men är ett utmärkt och miljövänligt alternativ.

Vår turkiska partner arbetar för att bli AEO-certifierad, vilket kommer att förenkla leveranserna då klareringsprocessen i Turkiet på så sätt går snabbare.

Övriga Europa

Många av våra kunder har behov av helhetslösningar. Därför har vi byggt upp samarbete med erfarna partners även i övriga nordiska och europeiska länder utöver de ovan nämnda. Kontakta oss gärna för mer information!

 

Kontakt

Besöksadress
Kerry Logistics (Sweden) AB
Segloravägen 26
504 64  BORÅS

Box 210
501 13 BORÅS

Växel: 033-22 21 80

Nyhetsbrev
Joomla Extensions powered by Joobi

Log in

create an account